Een groot deel van Jiu Jitsuka’s Den Edel Gouda NL behaalt de tweede plaats in de Europa Cup

Nederland

Rabobank

Bij de senioren wonnen Ruby Vogelzang (tot 52 kg), Boy Vogelzang (tot 77 kg) en Ruben Raghunath (tot -85 kg) goud in hun gewichtscategorieën. Junioren Ip Tompot U14 -44kg en Dylan Lemmens U21 +94kg waren eveneens de sterksten in hun categorie.

Het zilver ging naar Milan van Ast U21 -85kg en Max Schulenklopper -94kg

Het brons werd behaald door Joris Meinema U14 -48kg, Nouh Namouss U21 -77kg, Brian Koot U21 -77kg, Luna de Vos -48kg, Nick van Hattem -62kg en Ecco van der Veer -69kg.

piteski

Een uitstekende overall voor Ruby Vogelzang die van 4 tot en met 7 april deelneemt aan het Europees kampioenschap voor vechtsporters tot 21 jaar in Piteski, Roemenië.

Van 4 tot en met 7 april staat het Europees Kampioenschap Jiu-Jitsu voor cadetten en junioren op het programma. Vorig jaar werden er maar liefst acht medailles gewonnen en ook dit jaar doen een aantal winnaars mee.

Europees kampioen Dylan Lemmens speelt dit jaar voor het eerst in de -21. Nick van Hattem gaat voor de derde keer proberen om tot beste van Europa gekroond te worden. Ook de bronzen winnaars van vorig jaar zullen proberen te experimenteren of zelfs hun prestaties te verbeteren: Jari van Bommel en Sem van Schaik (duo), Jaimy Kat en Ruben Raghunath.