Helmond uit geeft geen punten af ​​aan het versterkte Jong AZ • AZFanpage

In de uitwedstrijd tegen Helmond Sport pakte Jong AZ geen punten. Het jeugdteam werd flink versterkt, maar wist toch enkele boten kapot te maken. Het werd 3-1.

AZ begint met opvallende namen

Het jonge AZ begon met een sterke ploeg in Helmond. Vooral de avant-garde trok de aandacht. Poku, Addai, Zeefuik en Van Brederode mochten in de basis starten. Ook Kees Smit, die afgelopen weekend debuteerde, mocht starten.

De injectie van kwaliteit had weinig effect. Helmond Sport presteerde goed en scoorde al snel het eerste doelpunt. In de 6e minuut ging centrale verdediger Stam onder de bal door en liet Kaars afwerken. Grote kansen kreeg Jong AZ in de eerste helft niet.

Helmond zit na rust zonder team

Na de thee bleef het beeld van het spel hetzelfde. In twee flitsen, rond de 60e minuut, wist Helmond er zelfs 2-0 en 3-0 van te maken. Poku gaf Jong AZ de gunst na een uitstekende aanval op de linkerflank. Dat was het.