LEEF | Meedoen of weggaan? Helmond Sport verdedigt zich na rust en komt terug tegen VVV-Venlo | Helmondse Sport

88′

Kans Lorentzen

En nog een kans voor invaller Lorentzen, die vrij speelt, maar vervolgens de doelman raakt.

84′

Thijme Verheijen wordt vervangen door Magnus Kaastrup

82′

Bijna 2-1

Helmond Sport is hier heel dicht bij de 2-1. Lorentzen lijkt de bal te raken na een hoekschop van Schroijen, maar de bal blijft op miraculeuze wijze uit het doel.

80′

Mees Kreekels wordt vervangen door Bryan van Hove

79′

Álvaro Marín wordt vervangen door Håkon Lorentzen

77′

Helmond Sport ontsnapt hier. Kreekels retourneert de bal te kort, waarna Doesburg bijna profiteert. Van der Steen en Schmidt voorkomen nog net op tijd ergere schade.

73′

Elías Sierra wordt vervangen door Richard Sedlacek

73′

Michel Ludwig wordt vervangen door Joseph Amuzu

72′

Michalis Kosidis wordt vervangen door Pepijn Doesburg

69′

van der Steen redding

Geweldige redding van Wouter van der Steen na een kopbal van Kosidis. Hierdoor blijft de stand 1-1. Helmond Sport heeft het momentum en streeft naar meer.

64′

Gele kaart voor Michel Ludwig

63′

1-1 GOAL van Joeri Schroijen!

Uitstekende aanval van Helmond Sport, met Joeri Schroijen als eindbestemming. De voormalig speler van VVV-Venlo ramt de bal vervolgens op doelman Delano van Crooij.

63′

Martijn Berden wordt vervangen door Milan Robberechts

60′

Gele kaart voor Moreno Rutten

60′

Goede kans

Mooie kans voor Schroijen, die van heel dichtbij hoog schiet. Dat had 1-1 moeten zijn.

58′

Een wereld van verschil in de prestaties van Helmond Sport in de tweede helft. De ploeg zet VVV-Venlo onder druk en krijgt volop kansen. De stand blijft echter 0-1.

51′

Gele kaart voor Joeri Schroijen

vijftig’

Een andere kans

En weer een kans voor Marín, nadat Botos de bal goed vasthield. En dan wordt een kopbal van Kreekels uit een corner van de lijn gehaald.

46′

Sportmogelijkheid Helmond

Helmond Sport krijgt direct een goede kans na een te korte terugspeelbal van VVV-Venlo. Marin komt vervolgens in botsing met doelman Van Crooij en schiet de rebound vanuit een lastige hoek naast.