Jodan Boys in de wachtkamer na de nederlaag tegen FC Aalsmeer

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er veel gesproken over het belang van de wedstrijd tussen FC Aalsmeer en Jodan Boys. De winnaar zou goede zaken doen met het oog op het bereiken van de eerste positie. FC Aalsmeer was de grote winnaar van de middag en versloeg Jodan Boys met een duidelijke score van 1-4. De Jodan Boys vertrokken met een kater en zonder punten naar Gouda.

Rabobank

Spectaculair

De deelname van beide teams was spectaculair. Er werd een prachtige sfeer gecreëerd met vuurwerk en luide muziek. Vanmiddag zou er gestreden worden om de top van het klassement. De Jodan Boys verwachtten net zo furieus aan de wedstrijd te beginnen als tegen Batavia’90. Helaas was dit niet het geval.

Het moest in de eerste minuut gebeuren. Roy Rondeltap (foto vooraan) op basis van een weddenschap van Aalsmeer. Jodan Boys speelde de eerste helft niet goed. Teams die normaal als zo goed worden beschouwd, hadden het afgelopen zaterdag zwaar in de eerste acte.

Prachtig doelpunt

Na een kleine twintig minuten spelen kwam Aalsmeer op voorsprong met een prachtig afstandsschot dat onstuitbaar tegen de touwen verdween. Dit was een teleurstelling voor de Gouwenaars. Feit is dat Jodan Boys in de eerste helft beetje bij beetje verbeterde in het spel. Zonder hele grote kansen te creëren.

Na vijfendertig minuten scoorde Yassire Hamsani de gelijkmaker. Een afgebogen hoek kwam voor zijn voeten terecht. Met een krachtig schot wist hij langs de doelman te komen en Jodan Boys schoot naast de Aalsmeer.

Toen veel toeschouwers aan thee dachten, was het Aalsmeer dat weer op voorsprong kwam. Na een stomme omzet van Jodan Boys werd de verdediging gemakkelijk ingehaald en raakte Jodan Boys opnieuw op achterstand toen ze zich losmaakten van de markt.

goede fase

Jodan Boys kwam ondanks de late achterstand goed uit de kleedkamer. Stan Griffioen verving Edwin Gouw. Jodan Boys wist Aalsmeer in deze fase terug te dringen en het was eigenlijk een kwestie van hopen op een gelijkspel. Jodan Boys had vooral in de eerste twintig minuten van de tweede helft moeten scoren, maar dat gebeurde niet. Eerlijk gezegd creëerde Jodan Boys niet echt grote kansen.

Zonder

In het restant van de wedstrijd voerde Erik van Zoest diverse wijzigingen door en speelde Jodan Boys alles of niets. Het was de laatste, want de thuisploeg scoorde nog tweemaal. Jodan Boys verloor met 4-1 van de koploper.

Jodan Boys zal nog even moeten wachten en zal komende zaterdag thuis tegen Woudenberg weer resultaat moeten boeken.

Heb je nieuws?  Stuur ons een whatsappje!

Heb je nieuws? Stuur ons een whatsappje!