3C: Overtuigende overwinning Uitmuntend, punt voor DSV – Boxmeer Advertising | Maasdriehoek

Voetbal
165 keer gelezen

OPLO | Excellent heeft HVV Helmond op eigen veld een ruime nederlaag toegebracht. De ploeg van coach John Janssen zegevierde met 4-0. DSV kon geen vroege voorsprong nemen op ONDO en moest genoegen nemen met een 1-1 puntendeling.

Roel Verberk, Sven van Gelder en Frans Cuppers (tweemaal) bezorgden Excellent een duidelijke overwinning op HVV Helmond. “In de eerste helft kwamen we meerdere keren goed weg, maar in de tweede speelden we heel goed. Er werd niets weggegeven en we hebben zelf de kansen benut. Een geweldige prestatie van het hele team”, aldus Janssen, die met Uitmuntend als zevende eindigde. Dat is een punt lager dan dat. DSV, die in Heusden gelijk speelde tegen ONDO. Na een pass van Rik Groot zette Rens vantiene DSV na een kwartier op voorsprong. Kort na rust bepaalde Ward Slegers de eindstand op 1-1.