FC Volendam pakt nipt een punt tegen Almere City FC

ALMERE – FC Volendam pakte in de laatste minuut een punt tegen Almere City FC. Een doelpunt van Robert Mühren in de extra tijd zorgde voor 1-1 in het Yanmar-stadion.

Voor rust kwam Cathline nog het dichtst bij het eerste doelpunt, maar haar schot uit de hoek en een poging na een tegenaanval werden gered door doelman Backhaus. FC Volendam zorgde voor het nodige gevaar met de schoten van Johnson en Vivaldo.

De bezoekers, die in december voor het laatst wonnen, leken in de tweede helft geleidelijk de controle over de wedstrijd over te nemen, maar Benamar, Hoeve, Buur en Le Roux slaagden er niet in de bal op doel te krijgen. Almere City scoorde met een kopbal van Nalic en dacht de wedstrijd gewonnen te hebben, maar na het doorzettingsvermogen van invaller Mühren was de stand gelijk.