VROUWEN 1 HUIS ZONDER KANS TEGEN JODAN JONGENS VR1

Vrouwen 1 kon hun ongeslagen streak afgelopen zaterdag niet voortzetten, titelkandidaat Jodan Boys VR1 was te groot op De Bongerd. De stand werd uiteindelijk 1-6 voor de Goudse dames.

Een te korte terugspeelbal zorgde al vroeg in de wedstrijd voor een grote nederlaag voor Barendrecht. De roodwitte ploeg deed het niet zo goed en tijdens de borrelpauze, halverwege de eerste helft, stond de stand al 0-3 voor onze gasten uit Gouda. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een 0-5 achterstand.

Eigenlijk begon de tweede helft net zo rampzalig als de eerste, binnen een minuut lag de bal weer in het doel van Barendrecht – 0-6 en dreigde een zware straf, maar gelukkig wisten onze dames zich enigszins te herstellen. Mede dankzij enkele goede reddingen van Leah van der Weele bleef de score beperkt tot slechts zes doelpunten.

Iris Zoon scoorde uiteindelijk het winnende doelpunt uit een strafschop. Nadat Rachelle Ardon werd tegengehouden in het zestienmetergebied van de Jodan Boys.

Het was een mooie 1-6 overwinning voor de Jodan Boys, die op weg zijn om Hoofdklasse-A-kampioen te worden.

BVV Barendrecht VR1 – Jodan Boys VR1 1-6 (0-5)
Doelpunt: 54′ 1-6 Iris Zoon (pen.)
BVV Barendrecht VR1 opstelling:
Lea van der Weele; Iris Zoon, Mackenzie Poleij (83′ Eva van der Toorn), Merel Huizer, Elaine Fertoute; Avalon van Dijk (83′ Miesha Leemans), Rebekka van Esch, Sienna Shew-Atjon; Michelle Stubbs (58′ Athina van Bolhuis), Rachelle Ardon, Mischa Lima (83′ Nina Reitsma).

Vijfde
Ondanks de nederlaag blijven onze dames op de vijfde plaats in de competitie staan ​​met 26 punten uit 19 wedstrijden.

Ter Leede VR2 en Berkel VR1
De laatste competitieve wedstrijd van dit seizoen staat op zaterdag 18 mei op het programma. De rivaal wordt Ter Leede VR2. De start van de wedstrijd vindt plaats om 14.30 uur op Sportpark Roodemolen in Sassenheim.

Op maandag 20 mei (2Mijn Op Pinkstermaandag spelen onze dames verder de finale van de Rijnmond Cup, de rivaal in de finale is CVV Berkel VR1 van de Topklasse. De wedstrijd begint om 12.00 uur op Sportpark Het Hoge Land in Berkel. Onze dames verwachten tijdens de finale veel steun van familie, vrienden en clubgenoten.