Bedo Dames A-jeugd bereikt de bekerfinale

Sport Sport

Beek en Donk – Voor de dames A van Bedo stonden de halve finales van de Brabantse handbalbekercompetitie op het programma. De wedstrijd werd gespeeld in de Helmondse Vekazaal tegen Swift Helmond. Rond 18.45 uur kwam het publiek langzaam de sporthal binnen. Vergezeld van een spandoek en hoorns maakten ze zich klaar om Bedo aan te moedigen.

Bedo begon deze belangrijke en spannende wedstrijd met een gedeelde spanning. Beetje bij beetje kwamen de eerste doelpunten. Dankzij goed verdedigend werk en goede schoten op doel wisten de dames bij rust een 5-11 voorsprong te nemen. Tijdens de rust namen de dames even de tijd om op adem te komen en werden gecoacht door coach Pascal van Veghel. Na deze peptalk begonnen de dames met volle moed aan de tweede helft. Ook hier hebben de dames hard gestreden en wisten uiteindelijk de wedstrijd af te sluiten met een overtuigende 12-23 overwinning.

De dames kijken uit naar de finale en hopen de beker mee naar huis te nemen! De Bedo A dames bedanken alle fans voor het aanmoedigen tijdens deze wedstrijd en hopen uiteraard dat al deze steun ook in de bekerfinale aanwezig zal zijn. De bekerfinale wordt op zondag 26 mei gespeeld in Etten-Leur; De lesroosters zijn nog niet bekend. Maar de dames verwachten dat iedereen er massaal aanwezig zal zijn, zij kunnen uw steun goed gebruiken. Op dezelfde dag speelt Bedo’s Heren 1 ook de bekerfinale in Etten-Leur.