Het jonge Ajax krijgt drie doelpunten tegen en verliest van…

Jong Ajax is er vrijdagavond niet in geslaagd Helmond Sport te verslaan. De beloften verloren met 3-1.

Jong Ajax heeft dit seizoen geen goede periode achter de rug. Na de overwinning van maandag op SC Cambuur stond de thuisploeg bij rust al met 2-0 voor in Helmond dankzij een tweehonkslag van Anthony van den Hurk. Na rust scoorde Pius Krätschmer met een kopbal het derde doelpunt van Brabant. Tristan Gooijer deed tien minuten voor tijd nog iets, maar Jong Ajax kwam niet verder dan een eredoelpunt.

De ploeg van Dave Vos staat met nog drie wedstrijden te gaan op de veertiende plaats met 39 punten. De beloften van de Amsterdammers hebben nog wedstrijden tegen Roda JC, VVV Venlo en Jong AZ.

Helmond Sport 3-1 Jong Ajax

33′ Van den Hurk 1-0
42′ Van den Hurk 2-0
65′ Kratschmer 3-0
82′ T. Gooijer 3-1

Opstelling Jong Ajax: De Graaff, Martha, T. Gooijer, Brandes (46′ Henry), Ugwu, Fitz-Jim, Vos (77′ W. Gorter), Boerhout (46′ Speksnijder), Chahid (65′ Chourak), Banel, Rijkhoff