FC Utrecht wint oefenwedstrijd tegen…

Donderdagmiddag speelde FC Utrecht een trainingswedstrijd tegen Helmond Sport op sportcomplex Zoudenbalch. De ploeg van coach Ron Jans won met 3-0 door doelpunten van Adrian Blake, Marouan Azarkan en Isac Lidberg.

Ondanks kansen van Adrian Blake en Can Bozdogan viel er in het eerste halfuur geen doelpunt. Pas in de 35e minuut kwamen de Utrechters op voorsprong, waarbij een krachtig schot van Adrian Blake in de hoek de ploeg op voorsprong zette. Een kleine drie minuten later verdubbelde Marouan Azarkan de score met een kopbal van dichtbij.

In de tweede helft was het Isac Lidberg die in de 60e minuut de 3-0 maakte, na enkele wissels en weinig kansen vielen er geen doelpunten meer. Uitstekende overwinning voor Domstedelingen, die de Eredivisie op 31 maart hervat met een uitwedstrijd tegen Feyenoord.