PEC Zwolse verdediger Bram van Polen doet opmerkelijke uitspraak na zijn schorsing tegen PSV

PEC Zwolle had zich graag willen herstellen van de 0-1-nederlaag tegen Almere City van zaterdagavond, maar tegen PSV bleek dat onmogelijk. De Eindhovenaren waren vooral in de tweede helft te sterk en behaalden uiteindelijk een 1-7 overwinning. De verdediger van PEC Zwolle had het idee dat PSV ‘niet eens’ op honderd procent speelde. De veteraan kon, samen met zijn teamgenoten, de leider niet tegenhouden, hoewel hij gelooft dat ze niet noodzakelijkerwijs werden overtroffen.

Nee, dat denk ik nietVan Polen reageerde vervolgens op de vraag van ESPNverslaggever Hans Kraay jr. scoorde al zeven doelpunten in zijn carrière. Misschien één keer in mijn jeugd, maar ik denk nooit in de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie. Het was een rondo in de tweede helft. In de eerste helft was er tot 1-0 niet veel aan de hand. Maar als ze een doelpunt scoren, gaan ze vol gas. Het leek zo te zijn. Johan Bakayoko opende halverwege de eerste helft de score en Luuk de Jong maakte er kort daarna de 0-2 van. PEC Zwolle kwam dankzij een gelukkige treffer van Eliano Reijnders weer op de 1-2 voorsprong, maar in de tweede helft waren ze volledig van het veld.

Het artikel gaat verder onder de video.

Na de 2-1 kregen we weer wat hoop. Je wilt dus goed aan de tweede helft beginnen en meteen een doelpunt weggeven., zag Van Polen. Younes Namli kon in zijn eigen gebied de bal heel eenvoudig stelen, waarna De Jong kon profiteren van het lege doel. Daarna vond ik ook dat we erg naïef aan het worden waren. Hoe we verdedigen voor doel… Dan staan ​​we op een gegeven moment met 6-1 achter en dan zie ik weer een verdediger passeren… Daarin moeten we echt volwassener worden. De uiteindelijke uitslag zegt alles, maar Van Polen had geen idee dat zijn ploeg van begin tot eind speelde. Het is misschien een beetje vreemd om te zeggen wanneer je met 1-7 verloor, maar soms dacht ik dat het allemaal wel meeviel.zei de PEC-aanvoerder.

Van Polen zag dat PSV vooral in de transitie zeer dodelijk was, maar ook dat zijn ploeg verdedigend zeer slecht was. Dan hebben ze zoveel kwaliteit voor doel en dan maken ze alles af wat nog af moet. De nederlaag valt zwaar voor PEC Zwolle, dat tot vorige week een goede streak kende. Ze bleven na de winterstop in hun eerste vijf wedstrijden ongeslagen en hadden het vorige week goed kunnen doen in de strijd om deelname aan de play-offs van het EK voetbal. Maar na de 0-1 nederlaag tegen Almere City kwam er zaterdagavond een nieuwe klap. Je weet op voorhand al dat PSV dit seizoen in principe koploper is in de Eredivisie. Maar je weet ook dat ze tegen Dortmund een lastige wedstrijd speelden en ik het gevoel had dat ze niet eens honderd procent speelden.waren de onthullende woorden van Van Polen.