PSV-doelman Walter Benítez maakt een fout tegen PEC Zwolle

Grove fout van de PSV-doelman in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Vijf minuten voor rust liet hij een afstandsschot van Eliano Reijnders ontsnappen en maakte er 1-2 van voor PEC.

Het leek erop dat PSV geen problemen had na kopballen van Johan Bakayoko en Luuk de Jong, maar vlak voor rust herstelde het Zwolse publiek zich. Benítez kreeg het schot van Reijnders niet onder controle en moest de 1-2-stand weggeven. Hierdoor steunde het publiek PEC opnieuw volledig en kreeg het spel van de thuisploeg nieuw leven.

Marciano Vink denkt dat Reijnders geluk heeft gehad. “Je kunt zo’n schot honderd keer schieten en honderd keer gaat het er niet in. Nu wel, bij Benítez. Voor PSV is het heel irritant, want nu is het ineens weer een wedstrijd”, zegt de analist. ESPN tijdens de pauze van het spel.

De wedstrijd tussen PSV en PEC begon zaterdagavond om 20.00 uur en is te volgen via onze live-uitzending.