Heerenveense doelman Andries Noppert werd vanaf bijna 70 meter beschimpt

Vrijdagmiddag scoorde hij in de oefenwedstrijd tegen SC Heerenveen op bijzonder fraaie wijze de gelijkmaker. De middenvelder van PEC Zwolle, die in ieder geval het patent heeft om mooie doelpunten te maken, was de doelman vanaf zeker 65 meter te slim af.

Heerenveen en Zwolle spelen vandaag (vrijdag) twee verschillende soorten oefenwedstrijden. ‘Team 1’ speelt 45 minuten plus een half uur en ‘team 2’ speelt 45 minuten plus een kwartier. De wedstrijd tussen de ‘eerste ploegen’ werd met 2-1 gewonnen door sc Heerenveen, maar het mooiste doelpunt kwam van PEC Zwolle.

Van den Berg, vorig seizoen één van de trendsetters in de ploeg van Johnny Jansen, besloot op het uur te schieten, ruim vanaf zijn eigen helft. De middenvelder zag zijn schot over Noppert gaan, die heel ver van zijn doel stond.

➡️ Wellicht vind jij dit artikel ook interessant

🔗 Ajax kampt met een grote tegenslag in de aanloop naar de Europa League-duels

Ajax Er kunnen geen twee aanvallers zijn in de Europa League-voorrondeduels tegen FK Vojvodina.