Dames 3e Divisie B/G: FC ‘s-Gravenzande behaalt nuttige overwinning op Zwaluwen Vlaardingen

FC ‘s-Gravenzande trok met een overtuigende zege op bezoek bij Zwaluwen weg van de bodem. Taurus kon zondag niet genoeg vrouwen op het veld opstellen.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse B

Stier – Zwanenburg

Op bezoek bij Zwanenburg en scheidsrechter Eugène Beeldsnijder reisde kosteloos af naar het sportcomplex van de TU Delft, omdat Taurus geen team kon opstellen.

3e klasse G

FC’s Gravenzande VR – Zwaluwen Vl. virtuele realiteit

Op het Juliana Sportpark deed FC ‘s-Gravenzande goede zaken tegen hun laagvliegende partner Zwaluwen uit Vlaardingen. Opleiding Westlandse Coach. Richard Poesiat (foto) Vienna Warbout kwam in de eerste helft met een doelpunt op voorsprong. Romy van Velden maakte er bij rust 2-0 van. Na de thee werd er lange tijd niet gescoord. Al in de extra tijd maakte Vienna Warbout de stand 3-0.