Wippolder speelt de halve finale tegen DZC’68

Algemeen

DELFT – Vanavond speelt Delft Wippolder de halve finales van de play-off om promotie naar de Vierde Divisie. De DZC’68 uit Doetinchem is om 20.00 uur hun concurrent op het Sportpark Pauwmolen. Haalt de ploeg van Mark Moen voor de tweede keer in twee weken tijd de finale?

Wippolder begon zondag 2 juni in Limburg aan de play-off, waar Sportclub Susteren met 0-1 werd verslagen. In de tweede ronde ging Bennekom op bezoek bij Delft, dat na verlenging met een 3-1 nederlaag terugkeerde naar Gelderland. In de finale stond Wippolder op een neutraal veld tegenover SV Valkenswaard, een ploeg die als tweede eindigde in de eerste divisie F. Na een spannende wedstrijd leek de wedstrijd in een 0-0 gelijkspel te eindigen, maar in blessuretijd viel Valkenswaard nog steeds zo op. de overwinning pakte. ver. Ondanks de nederlaag kreeg Wippolder toch nog een herkansing, startend afgelopen zaterdag tegen SHO. De ploeg van Mark Moen liet zien dat ze graag promoveerden en versloeg de ploeg van Oud-Beijerland met maar liefst 4-1.

Halve finales
Vandaag staat Wippolder tegenover DZC’68, een relatief onbekende club die dit seizoen als tweede eindigde in de eerste divisie H. Ze wonnen toen met 3-1 van FC Aalsmeer in de play-offs, maar verloren daarna met 1-3 van KHC. Ondanks zijn rode kaart van afgelopen zaterdag is Luuk Dill vanavond van de partij. De KNVB keurde zijn rode kaart af. Coach Mark Moen heeft ook weer zijn aanvoerder Daley Uythof beschikbaar, die vanavond zijn laatste wedstrijd voor Wippolder zou kunnen spelen. Hij vertrekt na dit seizoen naar TOGB.

De wedstrijd op Sportpark Pauwmolen begint vanavond om 20.00 uur!