CKC verliest van Rhoon |

CKC slaagde er niet in de finale na de competitie te bereiken. De ploeg van coach Mario Meijer was zeer gelijkwaardig, maar verloor in de verlenging met 3-1 van Rhoon.

De eerste 88 minuten van de wedstrijd in Rhoon kunnen kort worden beschreven. Door de spanning en vooral het niet durven voetballen gebeurde er niet veel op het Omloop Sportpark. De hoogtepunten kwamen vooral van de fans, die een mooi vuurwerk voorbereidden voor de spelers en het publiek.

IMG-6547 IMG6610 IMG-6631 afbeelding 6904

op 88Mijn Binnen een minuut was het Alain Obert die de score opende en meteen de wedstrijd opende. De vreugde op het CKC-veld was van korte duur, want voordat de scheidsrechter kon fluiten, deed Steven Schreuder een geweldige poging en versloeg doelman Perry Heijser. Daarmee pakte Rhoon de laatste druppel en kon verlenging worden gespeeld.

IMG-7071 IMG-7198 IMG-7457 IMG-7640

In de zesde minuut extra tijd legde scheidsrechter Olav van Hees uit Berkel in Rodenrijs de bal op de stip. Ondanks hevige protesten van de mannen van Kralingse Veer, die van mening waren dat als er sprake was van een overtreding, dit zeker buiten de zestienmeterzone was. Toch bleef de scheidsrechter bij zijn beslissing. Aanvoerder Stanley Husen maakte geen fout vanaf elf meter en bezorgde de thuisclub een 2-1 voorsprong.

De kracht van beide ploegen raakte langzamerhand uitgeput en de bezoekers konden niet veel meer creëren. In de tweede verlenging werd de wedstrijd uiteindelijk beslist door Ricardo Merrelaar. Hij speelde uitstekend in 3 tegen 1 en bepaalde daarmee de eindstand op 3-1.

IMG8019 IMG-8061 IMG-8049 Afb. 8044

Aanstaande zaterdag speelt VV Rhoon de finale tegen Delft DHC. De wedstrijd wordt op neutraal terrein gespeeld en in de loop van de week zal duidelijk worden waar er gespeeld wordt.

Foto’s/verslag: Johan Sepers