Haaglanden voetbaltoernooi O23 Cup: Quick plaatst zich voor de finale

Afgelopen zaterdag stonden Quick O23 en SV Den Hoorn O23 ook tegenover elkaar in de competitie. De Haantjes waren duidelijk de betere ploeg en behaalden een 8-0 overwinning. Ook in de halve finales van het Haaglandenvoetbaltoernooi om de O23 Cup was Quick duidelijk de beste ploeg.

Tekst: Roland van der Linden

Quick begon sterk aan de wedstrijd tegen SV Den Hoorn en kwam al na zeven minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Ted Kuijt. Kort daarna scoorde Jeppe Koster de 2-0. Quick vergat te drukken en SV Den Hoorn kende een sterke fase. De beloning voor de bezoekers kwam met de gelijkmaker: 2-1. Vlak voor rust zette Quick een voorzet van Kjell van Heusden voor en maakte de stand op 3-1.

Definitieve overeenkomst

Na de doelpuntenwissel scoorde Alex Verhagen snel. De 4-1 bleef lang op het bord staan. Pas in de slotfase wist de ploeg van coach Bas Toet de stand uit te breiden naar 6-1. Na een doelpunt van Sam Metman spande Jeppe Koster het koord in.

Laatste

In de finale op 15 juni neemt Quick O23 het op tegen buurman HBS O23. De droomwedstrijd wordt gespeeld in het stadion van FC ‘s-Gravenzande en begint om 12.00 uur.