Voetballen: SVH in een mooie wedstrijd tegen DVV Delft

Op eigen veld nam SVH het op tegen DVV Delft, dat speelde met spelers die volgend seizoen deel zouden kunnen uitmaken van de nationale ploeg. In een goede wedstrijd speelden beide teams uitstekend voetbal.

Tekst: Roland van der Linden

Hanny de Lange opende in de eerste helft de score voor de thuisploeg, maar SVH ging met een 1-2 achterstand de rust in dankzij twee doelpunten van DVV Delft. Na de doelpuntenwissel scoorde De Lange opnieuw en bracht de stand in evenwicht: 2-2. DVV Delft herstelde zich goed en kwam opnieuw op voorsprong: 2-3.

Rekening

SVH nam vervolgens het heft in handen en pakte de winst. Regi Poeran scoorde 3-3, waarna Hanny de Lange en Neal Poeran het coachingsteam aanvoerden Tom Hesselink (foto) en bezorgde Fouad Guernaoui een 5-3 overwinning.