In beeld: Ulu Spor bereikt met overtuiging de play-offs

Tot aan de ramp in Wilsum waren zij de bevestigde kampioenen in de vierde categorie. De koploper van de lijst, FC Ulu Spor, verloor afgelopen zaterdag met 2-1 van de plaatselijke voetbalclub. Interessant detail is dat Wilsum al lang naar de vijfde klasse was gedegradeerd.

Gistermiddag was er dood of gladiolen op sportcentrum Het Hoge Laar. Als CSV ’28, de nieuwe leider van de competitie, zou verliezen, zou FC Ulu Spor de kampioenstitel pakken als ze zouden winnen van WZC Wapenveld. Na een halfuur spelen scoorde Sertac Yilmaz uit een strafschop. De Veluwse spelers kwamen binnen enkele minuten weer op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Arjan Doppenberg.

Halverwege de tweede helft bezorgde Mohammed Al Shekh Ahmed de Blue Fingers een 2-1-voorsprong. Zo’n vijf minuten eerder scoorde Diek Hakstege het zesde doelpunt voor CSV ’28 in Biddinghuizen. Een bittere pil voor FC Ulu Spor. In de laatste minuut van de wedstrijd ging Melih Senturk Ulu Spor overtuigend de play-off in: 3-1.