3e damescategorie E/G: SV Den Hoorn wordt tweede na winst op SC Monster

Voorschoten’97 was geen partij voor SJZ in 3E. SV Den Hoorn bereikt de play-offs vanaf de tweede plaats na overwinning op de regioploeg Sportclub Monster. DSO verraste Berkel met een overwinning.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse E

Voorschoten’97 VR – SJZ VR

In de regioderby tegen SJZ kon Voorschoten’97 geen vuist maken. De bezoekers verlieten Sportpark Adegeest met een 1-2 overwinning op zak.

3e klasse G

SV Den Hoorn VR – Monster VR Sportclub

In de eerste helft domineerde Sportclub Monster en kreeg vier goede kansen om te scoren. Het was echter SV Den Hoorn die met een 1-0 voorsprong de thee in ging. Na een pass van Sibel Tezkan scoorde Jasmina Hadzimusic in de eerste goede aanval van de thuisploeg. Na de herstart werd het wat gelijkwaardiger en bleef SC Monster de aanval zoeken, maar er werden geen doelpunten meer gescoord.

KMD VR – FC Gravenzande VR

FC ‘s-Gravenzande boekte een 1-2 overwinning in Wateringen. Naomi van der Hout zette de bezoekers al na één minuut op een 0-1 voorsprong. KMD kwam in de tweede helft dichterbij dankzij een doelpunt van Jana van Oudheusden. Tien minuten voor tijd zorgde Liz Hagen voor de ploeg van de coach Richard Poesiat (foto) de winst.

DSO VR-Berkel VR2

Op eigen veld versloeg DSO het tweede elftal van Berkel in een doelpuntrijk duel. Het laatste team won de strijd met 6-4. Yfke Giltaij schitterde voor DSO met vier doelpunten. Ook Gaby Molenaar slaagde erin tweemaal te finishen.