Saestum werd volgens de tweede helft overtroffen door Olympia ’25

12 mei 2024 om 13:31 uur

Voetbal

HILVERSUM Saestum speelde zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Olympia ’25. In Hilversum werd de stand uiteindelijk 5-1.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Saestum een ​​penalty. De doelman redde de penalty, maar de rebound ging naar Simon van der Horst, 0-1.

Olimpia werd in de eerste helft steeds gevaarlijker, maar dat leverde alleen maar grote kansen op. Saestum had goed veldwerk op het middenveld, maar afgezien van een grote kans van Jurre van Droffelaar leverde het weinig op.

Na rust volgde meteen de eerste kans voor de thuisploeg. Ook de volgende kans werd benut en de bezoekers van Zeist verloren het vertrouwen. De lichtgeblesseerde spelers werden gewisseld en Olimpia wist de stand op te voeren naar 5-1. Op basis van de tweede helft meer dan terecht tegen een zeer goede ploeg.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen DOSC.

Ook Saestum feliciteert zijn landgenoot Patria met het kampioenschap in de 5e klasse!

Het rapport is afkomstig van teammanager René van Eck.