O23 4e divisie F/G: SVC’08 gelijk aan het einde, punt voor OLIVEO en BSC’68

In 4F kwam SVC’08 O23 in de strijd om promotie niet verder dan een gelijkspel tegen BMT. OLIVEO streeft in 4G hetzelfde doel na als de Wassenaarse club. Ook tegen BSC’68 bleef OLIVEO in een gelijkspel steken.

Tekst: Roland van der Linden

4e divisie F

TMO O23 – SVC’08 O23

Tegen de laatste BMT kwam SVC’08 in de eerste helft op een 0-2 voorsprong. Na het eerste doelpunt van Luc Bontenkoe verdubbelde Matthijs Reijken de score. In de tweede helft bracht Baris Akyon BMT terug in de wedstrijd. Akyon was nog niet klaar en scoorde met zijn tweede doelpunt de finale 2-2.

4e divisie G

OLIVEO O23 – BSC’68 O23

Ook in Pijnacker moest de thuisclub een achterstand goedmaken. BSC’68 kwam met 0-2 op voorsprong tegen OLIVEO. Na de 1-2 van Fabian Grootveld kreeg de bezoekende ploeg uit Benthuizen weer gelijk. Wilbert Andra en Twan van Koppen schoten op de ploeg van de coach Raymond Witte (foto) Nog steeds op hetzelfde niveau: 3-3.