NEC Sub 21 geeft het goede voorbeeld en verslaat PEC Zwolle

De ploeg van NEC Onder 21 versloeg zaterdagmiddag PEC Zwolle. De Nijmeegse ploegen verloren lange tijd met 0-1, maar in het eindtoernooi herstelden ze zich volledig.

Na een half uur stond de stand op 0-1, maar NEC was de hele wedstrijd superieur. Dat kwam pas aan het eind van de partituur tot uiting. Vijf minuten voor tijd scoorde Kas de Wit de gelijkmaker. Tien minuten later, in de slotseconden, scoorde Mauro Zijlstra over de bovenkant van het doel het winnende doelpunt.

De overwinning consolideert NEC naar de zesde plaats. Volgende week hebben we een uitwedstrijd tegen nummer zeven Go Ahead Eagles. De aanvang van de wedstrijd is om 13.30 uur op Sportpark Zuiderlaan.