In beeld: FC Ulu Spor verliest punten in een belangrijke wedstrijd

FC Ulu Spor verspeelde zaterdag belangrijke punten in de strijd om de titel van de 4e divisie B. De koploper van de tafel speelde thuis tegen SEH de Heerde, nummer 2 van de ranglijst. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, waardoor het verschil tussen beide ploegen slechts één punt bedroeg.

In de 14e minuut maakte Mark Zandvliet er 0-1 van voor de ploeg van Heerde. SEH kon slechts een kwartier lang de voorsprong in de competitie ruiken. Sertac Yilmaz scoorde in de 29e minuut de gelijkmaker: 1-1. De rest van de wedstrijd verliep zonder doelpunten.

Met nog vijf wedstrijden te gaan blijft FC Ulu Spor aan de leiding en streeft naar promotie naar de 3e divisie. Zaterdag reizen de Blue Fingers af naar Elburg om te concurreren met ESC, een ploeg uit het middensegment die momenteel op de negende plaats op de lijst staat.