O23 2B: SV Den Hoorn maakt degradatiestrijd spannend, haalt RKAVV snel in

Quick blijft koploper met nog vier wedstrijden te spelen. De RKAVV werd met duidelijke cijfers verslagen. Forum Sport moest het hoofd buigen voor Jodan Boys. SV Den Hoorn en FC Skillz scoorden niet in hun wedstrijd.

Tekst: Roland van der Linden

Sport O23 Forum – Jodan Jongens O23

De Voorburgers konden niet opschuiven tegen de Jodan Boys, de betere ploeg. Forum Sport heeft op Sportpark ‘t Loo een 1-2 nederlaag geleden. Juan Sebastián Navia Romero scoorde het enige doelpunt voor de lokale ploeg.

SV Den Hoorn O23 – FC Skillz O23

Hekkensluiter SV Den Hoorn schoof dichter bij Forum Sport tot op één punt van een gelijkspel tegen FC Skillz. De wedstrijd eindigde zoals hij begon. FC Skillz, opleidingscoaches Ryan van Deutekom (foto)In de strijd om promotie kwamen ze met het 0-0-gelijkspel niet veel verder.

Snel (H) O23 – RKAVV O23

In het zonnige Nieuw Hanenburg vond de prachtige Quick – RKAVV derby plaats. Twintig minuten later kwam Quick op aangeven van Victor Kortekaas op voorsprong door een doelpunt van Adbulrahman Sango: 1-0. Na rust kreeg RKAVV al snel een rode kaart waarna Quick makkelijk ontsnapte en op een 4-0 voorsprong kwam. Adbulrahman Sango, Nathan Solagnier en Sam Metman stonden op doel voor de Haantjes. In de slotfase wist RKAVV nog terug te komen: 4-1.