Akpom scoort negende doelpunt in competitie voor Ajax

Chuba Akpom scoorde zondag tweemaal toen Ajax PEC Zwolle met 3-1 versloeg in de Nederlandse Eredivisie.

Voor Ajax komt dit seizoen het cijfer uit op negen doelpunten in 19 competitiewedstrijden en 13 doelpunten in alle competities.

Akpom scoorde ook voor Ajax in het 2-2 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam.

Hij scoorde in de 24e minuut en zette Ajax op een 2-0 voorsprong voordat hij met nog zes minuten te gaan zijn tweede doelpunt maakte, waardoor de stand op 3-1 kwam.

Bij aanvang van de wedstrijd van zondag tegen PEC Zwolle had Ajax de afgelopen vier wedstrijden (drie gelijke spelen, één verlies) niet gewonnen.

Ajax stijgt na 27 gespeelde wedstrijden naar de vijfde plaats met 44 punten.

Copyright © 2024 Completesports.com Alle rechten voorbehouden. Informatie van Completesports.com mag niet worden gepubliceerd, verzonden, herschreven of opnieuw gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Completesports.com.