2e dames C klasse: Forum Sport na overwinning koploper Unitas, SEP wint derby van Delft

De hoofdwedstrijd tussen Forum Sport en Unitas ging naar de Voorburgse vrouwen, die eveneens de eerste plaats pakten van VVAC, die verloor van VVOR. SEP was te sterk voor Ariston’80 en DSVP moest zijn superioriteit in Kloetinge erkennen.

Tekst: Roland van der Linden

Sport VR-forum – Unitas VR

De sterke en goede speler Forum Sport won de hoofdwedstrijd met 2-0. Vanaf de eerste minuut was de organisatie uitstekend en speelden de Voorburgse vrouwen geconcentreerd. Forum Sport creëerde in de eerste helft meerdere kansen. Taria Doornkamp, ​​Eline Hoogteijling en Ginger Wouters konden de bal in de eerste twintig minuten niet in het net stoppen. In de 25e minuut zorgde een steekpass van Hannay Hollenman naar de diep gaande Ginger Wouters voor de 1-0. Het tweede doelpunt hing in de lucht, maar het ontbrak aan scherpte. In de tweede helft dicteerden de Voorburgse ploegen en kregen geen enkele kans weg. Na zeven minuten schoot Eline Hoogteijling de bal vanaf 25 meter rechtstreeks in de bovenhoek. Unitas kon geen vuist meer maken en Forum Sport speelde de wedstrijd professioneel.

Ariston’80 vr – SEP vr

Het huidige SEP won met 0-4 van stadsrivaal Ariston’80. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Julia Wilbers veroverde de bal en liet Nina de Letter vervolgens de 0-1 maken. Na de 0-2 van Chelsea Disseldorp completeerde Nina de Letter haar trilogie met twee doelpunten. Veel kansen kreeg de SEP niet, maar ze kregen vrijwel allemaal gelijk: 0-4. Het winnende team van de coach Gragory Dasburg (foto) staat op de vijfde plaats.

Kloetinge VR – DSVP VR

De club van Pijnacker kon in de uitwedstrijd in Kloetinge niet winnen. Pas toen er met 2-0 verloren werd, kon Luna Schipma in de 81e minuut het enige doelpunt van DSVP maken: 2-1.