Het tweede team, SC Heerenveen, wint ook in oefenduel tegen PEC…

SC Heerenveen won vrijdagmiddag ook de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle. Terwijl ‘team 1’ vrijdag met 2-1 won, zegevierde ‘team 2’ met 3-1.

Mickey van der Hart, Daniël Karlsbakk en Danilo Al-Saed speelden in ‘team 2’. De wedstrijd, die 45 minuten en een kwartier duurde, bleef lange tijd hetzelfde, totdat Nunnely de betovering verbrak. Hij scoorde het derde doelpunt en het eerste voor ‘team 2’. Toen scoorde Karlsbakk ook een doelpunt. Al Saed scoorde vervolgens het derde doelpunt, maar kort daarna kreeg Van der Hart tegen.

Het laatste kwartier was er geen verandering in de stand, waardoor de wedstrijd op 3-1 eindigde. In totaal zegevierden beide ploegen van SC Heerenveen met 5-1.

Opstelling ‘Team 2’: Van der Hart; Ali, Oostra, Mulder, Rovers; Van Ee, Smans (120′ Krasniqi), Jesaja; Nunnely, Karlsbakk, Al-Saed