Gisteravond levert Vasata drie grote winnaars op

Sport

Enschede – Vasata’s laatste volleybalavond leverde vrijdag drie grote winnaars op in de Deppenbroekhal. Er waren vijftien finalisten. Vanaf september werden op vrijdagavond de voorrondes gespeeld en stonden 45 teams tegenover elkaar in onderlinge wedstrijden.
De wedstrijden werden gespeeld op verschillende niveaus in de categorieën Dames, Combi of Mix. Dit toernooi, gespeeld door recreatieve volleyballers, bestaat sinds 1971 en kent nog steeds ongekend succes. Veel teams uit Enschede en omgeving doen al jaren mee. Het huidige bestuur, dat voor het vijfde jaar de toernooiavonden organiseert, bestaat uit zes vrijwilligers die ook actief meedoen. De leeftijd van de deelnemers varieert van 12 tot ruim 70 jaar, aldus de woordvoerder van Vasata. “Afgelopen vrijdag was de laatste avond met spannende wedstrijden, waarin het spel vaak dichtbij was en de spelers hard en sportief speelden. Op alle vier de speelvelden waren perfecte passes, goede runs en af ​​en toe stevige treffers te zien. Het publiek deed goed mee en steunde de spelers op het veld. Aan het einde van de avond werden de bekers uitgereikt.” Het Dream Team werd eerste in de damesgroep, Jan 3 won in de Combipoule en Vosta won in de Mix A en B groep.