In beeld: Ulu Spor blijft een jaar in de 4e divisie na verlies op eigen veld

Ulu Spor speelt volgend seizoen weer in de 4e divisie. Dat bleek zaterdag thuis. Ulu Spor verloor de play-offwedstrijd met 1-3 van Kolping-Dynamo Nijmegen.

Ulu Spor begon vol moed aan de belangrijke wedstrijd. Direct na het openingssignaal ging de ploeg in de aanval. Het was echter Joris Evenblij die in de elfde minuut de score opende voor de Nijmeegse ploeg (0-1). In de eerste helft creëerde Ulu Spor meerdere kansen, maar die vertaalden zich niet in doelpunten.

De tweede helft verliep enigszins anders. In de 72e minuut schoot Evenblij de bal opnieuw tegen de touwen: 0-2. In de laatste minuut van de officiële tijd scoorde Sander Koevoet de 0-3. In dezelfde minuut pakte Nejim el Atioui Ulu Spor van nul: 1-3.

Nog maar een maand geleden stond Ulu Spor nog bovenaan de ranglijst in de 4e divisie B. De ploeg leed in Wilsum een ​​grote uitglijder tegen de plaatselijke voetbalclub, die al lange tijd degradeerde. Lokaal CSV ’28 profiteerde van de fout en won de kampioenstitel.