Dames 2B-2C: Forum Sport wint van IFC en kan de titel vieren

Op Sportpark ‘t Loo werd voor de tweede keer de vlag gehesen. Na de mannen werden ook de vrouwen tot kampioen uitgeroepen. De Voorburgs versloegen IFC met 3-0. RKAVV sloot het seizoen af ​​met een overwinning op DVVA. Ook de SEP won.

Tekst: Roland van der Linden

2e klasse B

RKAVVVR – DVVAVR

Op het Sportpark De Kastelenring kon RKAVV pas op het einde van de tweede helft afstand nemen van het sterke DVVA. Twaalf minuten voor tijd speelde Merijn Buitenhek goed tegen Lianne van Oosterwijk en scoorde vervolgens vanaf vijfentwintig meter afstand knap: 1-0. In de laatste minuut scoorde Nikki Herrmann de finale met 2-0.

2e klasse C

VR-sportforum – IFC VR

Vanaf de eerste minuut speelden de Voorburgse ploegen uitstekend gecombineerd voetbal en waren er geen tekenen van spanning. Een kwartier later zorgde een pass van Eline Hoogteijling op safety Dafhna Geels voor de 1-0. Forum.Sport bleef de bal achtervolgen en kreeg via Taria Doornkamp en Sabine Kuilenburg diverse kansen.

In de tweede helft liet de ploeg van Marco Sloos fantastische aanvallen zien. Na tien minuten passeerde Ginger Wouters drie spelers en gaf de bal door. Taria Doornkamp scoorde 2-0. IFC werd overklast en kwam amper in de buurt van de helft van het Forum Sport-team. Een kwartier voor tijd schoot Roxxane Vissers een vrije trap binnen en kon Forum Sport na een 3-0 overwinning het kampioenschap vieren.

Unitas/GJS/Heukelum VR – DSVP VR

DSVP sloot het seizoen af ​​met een 3-2 nederlaag. Alle doelpunten vielen in de tweede helft. Geena Toussaint en Bo van Niel waren verantwoordelijk voor de doelpunten van de Pijnacker bezoekers.

SEPTEMBER VRI – VVOR VRI

SEP bracht VVOR gelijk met de overwinning op eigen veld. Voor de thee was Annemijn Kreffer verantwoordelijk voor de 1-0-voorsprong. In de tweede helft bereikten de Rotterdamse vrouwen dezelfde hoogte. SEP kwam tot een rally en won met 3-1 dankzij doelpunten van Anique de Groot en Ellie Danilewicz.

SSS VR 2 – Ariston’80 VR

Ariston’80 sloot het seizoen op een laag pitje af. Aan het begin van de wedstrijd stonden de studenten met 2-0 achter. Pas daarna ging Ariston’80 zich wijden aan het voetballen en volgde de gelijkmaker van Marina Dielen. De Delftenaren zochten naar de gelijkmaker en kregen ook diverse kansen. In de laatste drie minuten scoorde Ariston’80 echter nog twee doelpunten: 4-1.