1e C klasse: SV Honselersdijk krijgt loon voor werk, SV Nootdorp degradeert

In het beslissende duel tussen SV Nootdorp en SV Honselersdijk kwamen de Westlanders als overwinnaar uit de strijd. SV Honselersdijk veroordeelde de Nootdorpers tot degradatie en heeft nu nog een kans om de play-off te ontlopen.

Tekst: Roland van der Linden | Foto’s: Rick Dorst

Na tien minuten kon SV Honselerdijk een strafschop nemen na een handsbal van SV Nootdorp. Tom van Veen scoorde gecontroleerd de 0-1. De 0-2 werd gescoord door Steyn de Bruin, die de doelman te slim af was met een fraaie lob. Na een hoekschop kwam SV Nootdorp met een kopbal op de eerste paal weer in de wedstrijd: 1-2. SV Honselersdijk bleef zoeken naar de aanval. Na een goede opening bereikte de bal Steyn de Bruin. Hij kwam terug met een fraaie solo en rondde perfect af: 1-3.

In de tweede helft nam SV Nootdorp meer risico’s en daardoor ontstond er meer ruimte voor de bezoekers. Uit een hoekschop kopte Luke Groenenboom de stand op 1-4 waarna Tom van Veen vrij speelde en de stand naar 1-5 schoot. Het laatste woord ging naar SV Nootdorp, die nog twee keer wist te scoren, maar spannend werd het niet meer: ​​3-5.