BZSV speelt gelijk tegen SC Enschede

SPORTGEVECHT ZONDER DOELEN

Zaterdag speelde BZSV uit Blauwwitters hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De rivaal was SC Enschede. En omdat de uitwedstrijd nipt met 4-3 werd verloren, zinden de blauwwitters op revanche. Beide ploegen waren gretig en dat was te merken aan de wedstrijd. Er werden af ​​en toe intense duels uitgevochten en de scheidsrechter speelde daarin een positieve rol. Hij hield de wedstrijd onder controle zonder onnodig te fluiten.

Fanaticus

De Blauwwitters begonnen enthousiast. Wat voor een gevaarlijke situatie zorgde voor het doel van SC Enschede in de tweede minuut. Helaas kon Joris Bouwmeister het doel niet vinden en schoot over. In het eerste kwartier waren er kansen voor beide ploegen, maar beide ploegen kwamen niet tot scoren. In de twintigste minuut was het doelpunt van SC Enschede wederom spannend. Dit keer was het Damian Somhorst die vrij op doel kon schieten, maar zijn schot werd van richting veranderd door doelman Martijn Best.

Na een korte drinkpauze, die dankbaar werd benut, werd er wat voorzichtiger gespeeld en werd er meer van achteren gevoetbald om kansen op de eerste rij te creëren. Ondanks enkele kleine kansen gingen de ploegen doelpuntloos de rust in.

Tweede helft

Waarschijnlijk heeft Ali Gozukeles tijdens de pauze duidelijk zijn mannen te woord gestaan, want BZSV kende een goede start. In de 60e minuut uitte zich dat in een fraaie aanval vanaf links, waardoor Bas Siccama hard op doel kon schieten. Helaas belandde zijn schot op de lat. Ook SC Enschede liet zich gelden. Zij kregen in de 80e minuut een grote kans met een aanval door het midden, waarvan de doelpoging werd gestopt door doelman Tom Markvoort. Beide teams bleven tot het einde vechten voor de overwinning. In de laatste minuut maakte Nick Gouma een goed schot voor de blauwwitters, maar ook hij raakte het doel niet. De stand was 0-0 en dat is een ware weerspiegeling van deze sportieve wedstrijd.

Op zaterdag 18 mei speelt BZSV uit Blauwwitters de laatste wedstrijd van dit seizoen, om 15.00 uur in het HSC ’21 in Haaksbergen. Hoewel de Borneanen nergens meer om geven, kan de HSC wel kampioen worden. De uitslagen en agenda van de overige Borne sportclubs kunt u hier raadplegen sport plein.

© BorneBoeit. Onze artikelen en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.