PEC Zwolle heeft ontmoeting vol doelpunten met…

PEC Zwolle heeft nog drie punten over uit de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Op Sportpark Zoudenbalch eindigde een doelpuntrijke wedstrijd in 2-4 in het voordeel van de Blauwvingers.

Britt Udink opende woensdagmiddag na een halfuur spelen de score namens PEC Zwolle, maar daarvoor kregen beide ploegen een doelpunt afgekeurd. Lotje de Keijzer maakte er direct na rust 1-1 van. De gasten intensiveerden hun spel en eindigden op 1-4.

Nayomi Buikema zette PEC opnieuw op voorsprong, waarna Sophie van Vugt er 1-3 van maakte. Naomi Hilhorst nam in de 83e minuut de beslissing. In de extra tijd scoorde Femke Prins de 2-4.

Scoreverloop:
32′ 0-1
Britt Udink
47′ 1-1 Lotje de Keijzer
65′ 1-2 Nayomi Buikema
72′ 1-3 Sophie van Vugt
83′ 1-4 Naomi Hilhorst
90+’2-4 Prins Femke

Opstelling FC Utrecht: De Groot, Paliama, Van der Zanden, Op den Kelder (75′ Prins), Visscher (66′ Piqué), Groenendijk (46′ Cobussen), Van Schoonhoven (85′ Roosjen), Munsterman, Kruize (66′ De Jong), Bakker, De Keijzer

Opstelling PEC Zwolle: Tijink, Dijsselhof, Rutgers (85′ Lindner), Pruim, Weiman, Kemper, Buikema, Udink (68′ Kroezen), Van Vugt (85′ Maatman), Zuidberg (78′ Hilhorst), Van Egmond