Oefenvoetbal: Geen winnaar in SEP 023 – Vitesse Delft 023

De beloftevolle ploegen van SEP en Vitesse Delft gingen in een oefenwedstrijd akkoord met een gelijkspel. In Delft-Zuid eindigde de wedstrijd tussen de twee bewoners van sportpark Tanthof-Zuid in 1-1.

Tekst: Harold Koster | Foto’s: Moshe Amsalem

Op Sportpark Tanthof zijn ze alweer druk bezig met het volgende seizoen. De vaste bewoners van het sportpark, Vitesse Delft en SEP, stonden tegenover elkaar in een onderling duel. De eerste helft zorgde voor kansen voor beide ploegen, maar de doelmannen wisten het doel vrij te houden.

Hoewel er niet heel goed voetbal werd gespeeld, was het toch een vermakelijke wedstrijd om naar te kijken. Vitesse Delft leek iets meer individuele kwaliteit te hebben, maar SEP fungeerde meer als team. Beide ploegen gingen met een 0-0 stand de rust in.

Na de sportieve eerste helft, waarin scheidsrechter Wiersma alleen Vitesse Delft een gele kaart gaf, was ook de tweede helft leuk. Na een kwartier spelen opende Vitesse Delft de score met een geplaatst schot: 0-1. Een kwartier later zorgde de SEP voor het verdiende gelijkspel: 1-1. In de spannende slotfase van de wedstrijd kregen beide ploegen kansen, maar doelpunten vielen er niet meer. De wedstrijd eindigde dan ook met een terechte uitslag van 1-1.