Oefenvoetbal: RKDEO moet buigen voor Jong Sparta

Eersteklasser RKDEO speelde donderdagmiddag een trainingswedstrijd tegen een team van Jong Sparta met spelers uit JO17-JO18 en JO19. Coach Jeff Stans voerde in de tweede helft veelvuldig wissels door.

Tekst en foto’s: Sander de Hollander

Een paar minuten later kwamen de bezoekers op voorsprong. Gezien Laurens versloeg RKDEO-doelman Lucas Oostveen met een lob: 0-1. Na ruim een ​​half uur was Spartan zelf ook verantwoordelijk voor een verdubbeling van de marge. De bal kopte na een hoekschop richting de eerste paal, waarna Dado Laurens de bal in het doel van Nootdorp kopte: 0-2. Dit resultaat bracht ook vrede.

In de tweede helft viel ook het derde doelpunt van Rotterdam na ruim een ​​kwartier. Luuk Admiraal liet de bal uit een vrije trap vanaf de rand van het zestienmetergebied over de barrière richting doel verdwijnen: 0-3. Vier minuten later won Sparta opnieuw. Eugeron Gorisson raakte als laatste de bal na een treffer in het RKDEO-gebied: 0-4.