Zaterdag 5e aircoles: WIK verslaat met gemak zijn buurman, VCS verslaat HDV

DVC bood goed weerstand tegen LSVV’70, maar verliet Leiden toch met een kleine nederlaag. DVV Delft was inferieur aan RVV Overschie. In 5C versloeg VCS HDV in een wedstrijd vol doelpunten en WIK had geen problemen tegen HPSV.

Tekst: Roland van der Linden | Foto’s: Perry Biemans (SportSnap.nl)

5e klasse A

LSVV’70 – DVC

In de eerste helft was DVC onnodig onder de indruk van de tegenstander. Na tien minuten kwam de LSVV’70 op een 1-0-voorsprong en nog geen vijftien minuten later konden de studenten na een spraakmakende actie een strafschop nemen: 2-0. In de tweede helft twijfelde DVC niet meer en was de betere ploeg. Na een kwartier was de score weer in evenwicht. Malik Coucou rondde uit de rebound een vrije trap van Melvin Legierse af. Martin Verheij maakte er 2-2 van. Vijf minuten voor tijd kreeg LSVV’70 opnieuw een penalty en miste niet: 3-2.

RVV Overschie – DVV Delft

In Rotterdam leed DVV Delft de zeventiende nederlaag van het seizoen. RVV Overschie was superieur en verliet het veld met een 3-0 overwinning.

5e klasse C

HPSV-WIK

In het Zuiderpark hield HPSV WIK in de eerste helft goed stand en ging met 0-0 de thee in. Na de doelwisseling schoot WIK hard en behaalde een gemakkelijke en ruime overwinning. Robert Adam, Tom Doorschodt, Jessy van Vianen, Jack den Heijer en doelman Rico van de Kroft bezorgden de ploeg van Geoffrey van Loenen een 5-0 overwinning.

HDV-VCS

Iets verderop bracht VCS HDV op gelijke hoogte met een 3-4 overwinning na 2-2 bij rust. Voor de VCS hadden Amine, Juwilstann Babel, Rashidi Gilkes en Brian Albertu gelijk. In HDV eindigden Anouar Singh, Nassim Talboun en Virginie Sherreldsen met precisie.

(Meer foto’s van HDV-VCS via SportSnap.nl)