Het 1BZ&PC herenteam is nog 1 wedstrijd verwijderd van promotie!

Aanstaande zaterdag 13 april stonden de BZ&PC heren 1 tegenover Aqua Novio in hun laatste thuiswedstrijd in De Kuil. Zoals gewoonlijk was er veel activiteit en wilden de ridders voor dit publiek graag winnen.

Wit

De wedstrijd begon wat ingewikkeld, ondanks de goal van Joey Schellingerhout stond de stand na 2 minuten al 1-2 achter. Na dit doelpunt begon het beter te gaan voor BZ&PC, vooral in de verdediging. Na schitterende doelpunten van Joey Schellingerhout, Henk Suur (2x), Rob Peek en Luke Rijbeek stond de stand na de eerste helft op een comfortabele 6-2.

In de tweede en derde periode bleef BZ&PC hetzelfde doen: goede verdediging en goed teamwerk. Na doelpunten van Stefan Sterk, Luca Groenendijk en Joey Schellingerhout (3x) ging BZ&PC met een 11-5 voorsprong het slotkwart in.

Wit

De slotperiode was een periode vol doelpunten van beide ploegen. Als bij BZ&PC de verdediging wat ontspande, zagen we ook het prachtige teamspel waar het publiek een heel seizoen van kon genieten. Dankzij de doelpunten van Luke Rijnbeek (2x), Jos Beeuwkes, Joey Schellingerhout, Rick Sandifort en Rob Peek. De wedstrijd eindigt met een score van 17-11.

Met de 3 punten op zak kan BZ&PC zich opmaken voor de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Robben uit Hilversum. Als BZ&PC wint, kan het kampioen worden van de eerste divisie en zich aansluiten bij de twaalf beste teams van Nederland. De wedstrijd tegen De Robben wordt op 20 april om 20.00 uur gespeeld in Hilversum en uiteraard is alle steun welkom.

BZ&PC Goals: Joey Schellingerhout 6, Luke Rijnbeek 3, Rob Peek 2, Henk Suur 2, Luca Groenendijk 1, Stefan Sterk 1, Rick Sandifort 1, Jos Beeuwkes 1.