In beeld: SVI verslaat IJVV in Zwolle-Zuid – RTV IJsselmond

IJVV verloor zaterdag in Zwolle met 4-1 van SVI. De meeste doelpunten vielen in de tweede helft.

Op een zonovergoten voetbalveld in Zwolle-Zuid scoorde SVI al snel het eerste doelpunt. In de tiende minuut van de wedstrijd schoot Django Visser de bal in het net voor de ploeg van IJsselmuiden.

Vier minuten later scoorde Gerjon van den Berg de gelijkmaker. IJVV kon dankzij een strafschop tot aan de rust op voorsprong komen. Van den Berg liet het echter los.

In de 58e minuut kwam SVI op gang, Joey Brummel scoorde en bracht de stand op 2-1. Zo’n twintig minuten later scoorde Joep Banse de 3-1 en enkele minuten voor tijd maakte Banse er 4-1 van.

Zaterdag neemt IJVV het thuis op tegen DOS Kampen, nummer 3 in de 2e divisie H. IJVV staat momenteel op de 8e plaats in het klassement.