3e klasse B: Duindorp SV overtreft Laakkwartier ver, mooie overwinning voor Concordia

Wilhelmus wist tegen Ariston’80 slechts gelijk te spelen. DSVP won de belangrijke wedstrijd tegen Schipluiden en Duindorp SV was duidelijk te groot voor Laakkwartier. In de strijd tegen degradatie versloeg Concordia KMD ruimschoots.

Tekst: Roland van der Linden | Foto’s: Aad van der Knaap

Schipluiden – DSVP

De bezoekers openden de score dankzij Joey Zonneveld, maar Schipluiden maakte nog voor rust gelijk. Michael Jager scoorde 1-1. Na de herstart nam DSVP de wedstrijd in handen. Rick de Bruijn leidde de ploeg van coach Alex van der Harst naar een 1-2 overwinning.

Laakkwartier – Duindorp sv

Een oppermachtige Duindorp SV had de wedstrijd al voor rust in hun voordeel beslist. Jordi Pronk, Milan van der Pol en Jorden Scherpenzeel waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Francesco Fens stal in de tweede helft de show. Hij voltooide een zestal doelpunten met een zuivere hattrick. Dankzij de 0-6 overwinning bezet de ploeg van Martin Abbenhuis nu de vijfde plaats.

Guillermo – Ariston’80

Wilhelmus kon de studenten niet verslaan. Joshua Piette moedigde Wasps in de eerste helft aan door de stand op 1-0 te brengen. In de tweede helft maakte Jorge Bonekamp de eindstand 1-1. Door het puntenverlies staat Wilhelmus nu twee punten achter op koploper Graaf Willem II VAC. Niet alleen Wilhelmus verspeelde punten, maar ook Sergio Veugelers, die geblesseerd het veld moest verlaten.

Concordia-KMD

In Delft pakte Concordia drie hele belangrijke punten tegen de Wateringers en keert nu terug in de middengroep. Benjamin Groen schoot de formatie van coach Wesley Zandstra in de eerste helft op een 1-0-voorsprong door de bal richting de kruising te schieten. De gemotiveerde Concordia speelde duidelijk met een plan en wist in de tweede helft de voorsprong nog verder uit te bouwen. Nick Krijnen en Dirk Nederhof maakten er 3-0 van.