Koploper SDC Putten verliest van de tweede plaats CSV Apeldoorn

Koploper SDC Putten verloor afgelopen weekend in de wedstrijd tegen de nummer 2 van het klassement, CSV Apeldoorn. De Apeldoornse club domineerde in eigen veld de eerste helft. Ilias Yadir schoot de bal binnen. Hierdoor stond het bij rust 1-0. De wedstrijd werd in de 87e minuut beslist, toen Didier Martel van aanzienlijke afstand op doel schoot toen de Apeldoorners in de aanval waren. Dit schot zag er niet heel gevaarlijk uit, maar stuiterde verraderlijk vlak voor doelman Velanas, waardoor hij de bal verkeerd inschatte en richting doel rolde. In de blessuretijd volgde opnieuw een razendsnelle counteraanval van Apeldoorn, waarbij Kelly Jaoa de eindstand op 3-0 maakte. Volgende week is een herstel- en drinkweekend. SDC Putten speelt dan in Oldenzaal tegen Quick ’20 voor een plek bij de laatste vier van de regiobeker. Deze wedstrijd op Sportpark Vondersweijde aan de Primulastraat 15 in Oldenzaal begint om 15.00 uur.