VOS hijst de kampioenschapsvlag – HCnieuws

18 maart 2024 om 9:54

Handbal

ZWANENBURG Word een kampioen voor je eigen publiek. Wie zou dat niet willen? De VOS-handbalsters uit Zwanenburg deden het op 17 maart 2024. In de prachtige sporthal midden in het dorp bond de Blauwe Brigade tegenstander Lotus in de zegewagen: 29-14.

JIJ begint duidelijk nerveus aan het spel vanwege het grote belang. Lotus begint goed en opent met precisie de score. Het duurt iets minder dan tien minuten om VOS te zoeken en te scannen. Maar als de patronen gaan werken komt de thuisploeg terug tot 2-2 en rust dan bij goede aanvallen, goede verdediging en een sterke prestatie van de doelman met een score van 13-6.

Na de pauze zet VOS zijn solide spel voort en blijft de leiding nemen. Als het laatste fluitsignaal klinkt, is de stand 29-14. Er is gejuich, er zijn liedjes. Handen worden in de lucht geheven. Je hebt het gedaan. De kampioenschapsvlag kan er bovenop worden geplaatst.