In beeld: DOS Kampen verstevigt haar derde plaats en laat SVI achter zich

Zaterdag kreeg DOS Kampen meer controle door als derde te eindigen in de 2e klasse H. Vorige week versloegen de Kampenaren WVF en zaterdag was het de beurt aan de volgende ploeg uit Zwolle. In Ittersum won DOS Kampen met 0-2 van nummer twee SVI.

De regionale derby was eigenlijk niet zo spannend. Kort voor rust zette Job ter Burg de Kampense ploeg op voorsprong met 0-1. In de eerste fase van de tweede helft volgde Matthijs de Bok het voorbeeld van zijn teamgenoot: 0-2.

Met de overwinning behoudt DOS Kampen de derde positie. SVI staat met vijf punten minder op de vierde plaats. De Zwolers hebben echter een wedstrijd minder gespeeld.

De lat blijft hoog voor SVI. Zaterdag staan ​​zij tegenover de nummer 5 van de competitie, FC Horst. De ploeg staat qua punten gelijk met de blauwe vingers, maar heeft wel nog één wedstrijd gespeeld.