FC Horst pakt drie punten tegen het WVF in Zwolle

FC Horst verdiende de 3 punten.

FC Horst heeft zaterdag 16 maart in Zwolle een verdiende overwinning behaald tegen WVF. Na 3 opeenvolgende nederlagen tegen laaggeklasseerde ploegen weet de tweede divisie van Ermelo opnieuw wat het betekent om te winnen.

Dit bericht FC Horst.

Een belangrijke wedstrijd
Vandaag was een belangrijke wedstrijd voor beide teams. In de strijd om weg te blijven van de negende plaats, de gevarenzone, moest Horst winnen, zeker na de laatste wedstrijden waarin het vlaggenschip simpelweg niet goed genoeg was.

Super helder
Horst startte met JO-19’er Jarno van Willigen in de basis. De wedstrijd begon met veel plezier en concentratie en eindigde in de 20e minuut met 0-1, het werk van Matijs Valstar, die met een droge schuiver het doelpunt scoorde. Horst zette zijn felheid voort en kende tot aan de rust geen problemen.

Geconcentreerd
Na rust werd WVF dreigender zonder grote kansen te creëren. Horst bleef gefocust en bleef uit de problemen. Tim Crama pakte een goede bal en Horst kreeg 5 minuten later een grote kans op de 0-2.