Zondagvoetbal: Voorschoten’97 pakt punt, verslaat nipt Stiervrouwen

Op Sportpark De Hoop in Duivendrecht kon Voorschoten’97 de wedstrijd tegen CTO’70 niet winnen. De ploeg uit Voorschoten keerde met een punt huiswaarts. De Stiervrouwen stonden opnieuw met lege handen, maar hielden de nederlaag beperkt.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse C (zo)

CTO’70 – Voorschoten’97

Voorschoten’97 speelde een uitstekende eerste helft tegen een CTO’70 in vrije val. Een goede aanval met Rob van de Berg als slotpunt bezorgde Voorschoten’97 een 0-1 voorsprong. In de tweede helft speelde de thuisploeg alleen de lange bal en had Voorschoten’97 een slechtere tijd. De mislukkingen van het team van de coach Denis Luhilima (foto) Ze waren heel scherp, maar scoorden geen doelpunten. In de 85e minuut scoorde CTO’70 na een handsbal. De scheidsrechter oordeelde anders en kende het doelpunt toe: 1-1.

Dames 3e klasse B

Hoogland VR2 – Stier VR

De Taurus-studenten hebben na dertien wedstrijden nog steeds niet gewonnen. De wedstrijd tegen Hoogland 2 werd verloren, maar Taurus zette een knappe strijd neer en beperkte de schade tot een 3-2 nederlaag. Anneloes van Dijk scoorde beide doelpunten voor de Delftse club.