Teun Koopmeiners hielp Atalanta aan een punt in de uitwedstrijd tegen AC Milan in de Serie A. De Nederlands international nam kort voor rust een penalty en stelde zo de eindstand veilig: 1-1. Voor Koopmeiners, die de strafschop door het midden pakte, was het zijn achtste doelpunt in de competitie dit seizoen.

AC Milan komt in de 3e minuut op voorsprong door een prachtig doelpunt van Rafael Leão. De Portugees komt vanaf links binnen en schiet diagonaal naar de rechterbovenhoek.

Naast Koopmeiners heeft ook aanvoerder Marten de Roon een basisrol bij Atalanta. Mitchel Bakker en Hans Hateboer blijven op de bank. Tijjani Reijnders is eveneens reserve in Milaan, net als vorige week tegen Monza. Toen lieten ze hem binnen, maar deze keer niet.