Delftse Dribbels: veel clubs met lege handen

FC Skillz Wateringse Veld – Wippolder (2-1) 1e klasse C

Omdat leider Wippolder op bezoek kwam bij FC Skillz, dat 1 punt achter stond, was hij op dit vlak dus een echte winnaar. Er was weinig verschil in het klassement en de wedstrijd was redelijk evenwichtig, waarbij er in de eerste helft vooral op het middenveld werd gespeeld. In het tweede bedrijf toonde de thuisploeg iets meer lef, wat kort daarna de 1-0-stand opleverde. Wippolder moest zijn twijfels achter zich laten en scoorde ook de gelijkmaker (Domenico de Vree), maar kon niet voorkomen dat de Wateringers weer op voorsprong kwamen. In het laatste kwartier volgde nog een laatste offensief, maar de ploeg van coach Mark Moen kon de gelijkmaker niet meer scoren.

Op volle snelheid – Wilhelmus (0-4) 3e klasse B

Full Speed ​​had weinig in te brengen tegen de Voorburgse ploeg, die zowel fysiek als voetballend (veel) beter bleek te zijn. Bovendien ontbrak het de Delftse brigade aan overtuiging en inzet, waardoor het de zevende wedstrijd op rij was dat ze niet wonnen.

MSV’71 – SEP (3-1) 4e klasse D

SEP bewees zichzelf een slechte dienst door zeer slecht aan de wedstrijd te beginnen, wat al snel tot een 2-0-achterstand leidde. Toen Noah Keus nog voor rust het veld moest verlaten met een rode kaart leek het doek al gevallen voor de Delftenaren.

De roodgele bezoekers hadden echter nog een sprankje hoop toen Didier van Geenen uit een strafschop de gelijkmaker wist te scoren. Die hoop werd de bodem ingeslagen toen MSV een kwartier voor tijd met een vrije trap de stand opvoerde naar 3-1 en zo de overwinning veiligstelde.