Competitie Delftse Beloften: FC Zoetermeer regeert in Delft in het SEP

In groep A van de Delftse Beloften Competitie moesten de beloften van FC Zoetermeer het op Valentijnsdag opnemen tegen die van SEP. Alle spelers mochten op deze bijzondere Valentijnsdag een speciaal persoon meenemen op de teambus naar deze uitwedstrijd. De spelersbus, ingericht als speciale ‘Love bus’, vertrok om 18.45 uur naar Delft, bestuurd door vaste chauffeur Dries.

Direct na de start zagen de aanwezige toeschouwers FC Zoetermeer de baas zijn. SEP haalde snel de achterstand in en het gemengde team van coaches Dylan van Wageningen en Sorush Amini nam de wedstrijd in handen. Met vier doelpunten in de eerste helft gingen ze na 45 minuten de kleedkamer in. De doelpunten van het eerste bedrijf kwamen van Djamil el Messaoudi, Jonas van den Hemel, Jay Koegler en een bal in het plaatselijke eigen doel.

De wissels konden opwarmen zodat iedereen zijn minuten kreeg. De tweede helft ging verder waar de eerste eindigde. Ook het verloop van de score was vergelijkbaar en bij nog eens vier doelpunten was de eindstand 0-8. Na de doelpuntenwissel kwamen de doelpunten van Zoetermeer opnieuw van Julien Donkersloot, Dylan Piket (2x) en Jay Koegler.

Met nog één wedstrijd te spelen tegen OLIVEO eind maart in eigen huis, hebben de vooruitzichten van FC Zoetermeer een goede kans om als groepswinnaar door te gaan naar de finale. De U18-spelers van FC Zoetermeer maakten een goede indruk in deze wedstrijd.