Rode en gele bloemen van Go Ahead Eagles voor PEC Zwolle-icoon Van Polen: “Ik waardeer het enorm”

Zondag 11 februari 2024 20:00 uur

Met een grote glimlach ontving Bram van Polen van Go Ahead Eagles-coach René Hake een boeket met voornamelijk rode en gele bloemen voor de IJsselderby. De aanvoerder van PEC Zwolle speelde zijn 500e officiële wedstrijd voor de club. “Ik waardeer dit gebaar enorm.”

Waar: Vetkampstraat in Zwolle

» de stentor

Zwolse nieuwskaart. Vestigingsnieuws: 52.25923 / 6.17260 Vetkampstraat

Vetkampstraat in Zwolle

Zondag 11 februari 2024 17:50

Over de beslissende fout in de IJsselderby: ‘Ik begrijp het niet’

de stentorWat gaat er door het hoofd van Sam Kersten als hij in de laatste minuut van de IJsselderby met zijn elleboog naar de bal reikt? Een blunder waardoor PEC Zwolle twee punten verspeelde tegen Go Ahead Eagles (1-1). Het verhaal van een beslissende aanval van een psychische stoornis.

Zondag 11 februari 2024 16:24

Het bevroren konijn Deijl blijft koel op het allerhoogste moment: ‘Mijn vriendin zal het meerdere keren bewijzen’

RTV OostBlijf daar maar. De reguliere speeltijd is verstreken en vanaf de strafschopstip kun je in de IJsselderby tegen PEC Zwolle nog 1-1 scoren voor jouw team van Go Ahead Eagles. Terwijl velen onder de enorme druk zouden bezwijken, bleef Mats Deijl uiterst kalm.

Zondag 11 februari 2024 14:27 uur

GA Eagles pakt in blessuretijd alsnog een punt tegen PEC in IJsselderby

RTV OostDe IJssel blijft neutraal gebied. Na de loting in september vorig jaar kent de derby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle dit keer geen winnaar. Een eindstand van 1-1 was het resultaat van een loodzware wedstrijd, die een gekke slotfase kende en waarin De Adelaarshorst uiteindelijk ontplofte.

Zondag 11 februari 2024 14:19 uur

Adelaarshorst ontploft: een late penalty zorgt voor gelijkspel tussen GA Eagles en PEC Zwolle

de stentorDe IJsselderby eindigde in de laatste minuut gelijk. Na een onverklaarbare handsbal van Sam Kersten scoorde Mats Deijl de 1-1 penalty.

Zondag 11 februari 2024 14:14 uur

Een domme handsbal in blessuretijd kostte PEC Zwolle de overwinning in de derby tegen Go Ahead Eagles

PZCDe Go Ahead Eagles wisten in blessuretijd nog een punt te redden in de IJsselderby tegen PEC Zwolle. De Deventers kwamen in de 99e minuut op gelijke hoogte na een strafschop van Mats Deijl, die profiteerde van een klungelige fout van Sam Kersten.

BN DeStemDe Go Ahead Eagles wisten in blessuretijd nog een punt te redden in de IJsselderby tegen PEC Zwolle. De Deventers kwamen in de 99e minuut op gelijke hoogte na een strafschop van Mats Deijl, die profiteerde van een klungelige fout van Sam Kersten: 1-1.

Zondag 11 februari 2024 12:09

Live: GA Eagles en PEC blijven in evenwicht na gemiste penalty Edvardsen (0-0)

RTV OostVanmiddag staat de IJsselderby-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle op het programma. Volg onderstaande wedstrijden op ons scorebord. Klik op de Overijsselse doelpuntenmakers om de statistieken te zien en op de clubs voor het volledige programma.

Zondag 11 februari 2024, 11:34

Bekijk hier de trailer van IJsselderby van De Adelaarshorst: “The GA Eagles’ Favorite”

RTV OostHet wordt tijd op de IJssel. Terwijl de Vetkampstraat in Deventer volstroomde voor de lunchstart van 12.15 uur, stonden Tijmen van Wissing en Jan van Staa vanochtend samen met Robert Maaskant al vroeg te wachten op de volgende clash tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle.

Zondag 11 februari 2024, 11:20 uur

Brabants DagbladDe Go Ahead Eagles wisten in blessuretijd nog een punt te redden in de IJsselderby tegen PEC Zwolle. De Deventers kwamen in de 99e minuut op gelijke hoogte na een strafschop van Mats Deijl, die profiteerde van een klungelige fout van Sam Kersten: 1-1.

Zondag 11 februari 2024, 10:00 uur

Eredivisie LIVE | Topclubs Go Ahead en PEC ontmoeten elkaar in IJsselderby

de stentorWeinigen hadden vóór dit seizoen kunnen voorspellen dat de IJsselderby-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle op speeldag 21 van de Premier League een krachtmeting zou worden tussen respectievelijk de nummers zes en acht van de ranglijst. In september was het 1-1 in Zwolle, hoe zal het zijn in Deventer? Volg de Overijsselse derby vanaf 12.15 uur op ons liveblog.

Zondag 11 februari 2024, 8:15 uur

LEEF | Mooie kans voor PEC Zwolle in IJsselderby en leuke actie vanuit de lucht

de stentorHet IJsselderby-duel tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle werd al een minuut later gestaakt. PEC-aanvoerder Bram van Polen werd bekogeld met bier nadat hij aan de zijlijn stond. Scheidsrechter Dennis Higler legt de wedstrijd even stil. De wedstrijd is inmiddels hervat.

Zaterdag 10 februari 2024 13:51 uur

Fans juichen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle toe tijdens de laatste training van IJsselderby

RTV OostEerdere steun ontbreekt morgen in de IJsselderby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Tijdens de laatste training vandaag werden beide ploegen toegejuicht door de fans. PEC Zwolle trainde in het stadion en Go Ahead op het trainingsveld naast het stadion.

Zaterdag 10 februari 2024, 11:57

Zwolle en Deventer tellen af: zo werken PEC Zwolle en GA Eagles richting IJsselderby

de stentorGo Ahead Eagles en PEC Zwolle werden zaterdagochtend hartelijk ontvangen tijdens de slottraining van de IJsselderby. Tijdens beide trainingen werd het nodige vuurwerk afgestoken ter ondersteuning van de ploegen voorafgaand aan de wedstrijd van zondagmiddag.

Zaterdag 10 februari 2024, 9.00 uur

René Hake kijkt zelfverzekerd naar IJsselderby: ‘Ik denk dat wij de favorieten zijn’

RTV OostMorgen staat de wedstrijd van het jaar voor fans van Go Ahead Eagles en PEC Zwolle weer op het programma: de IJsselderby. De wedstrijd gaat tussen de nummers zes en acht in Deventer. Ondanks de opmars van PEC denkt coach René Hake van de thuisploeg dat zijn ploeg er het beste voor staat.

Vrijdag 9 februari 2024, 13.00 uur

Het raadsel wordt opgelost: welke opties heeft Go Ahead Eagles om Willumsson te vervangen?

de stentorDe rode kaart voor Willum Willumsson werd veel besproken na de 0-2-zege van Go Ahead Eagles op Vitesse. De stylist zal de IJsselderby tegen PEC Zwolle dus moeten missen en in aanloop naar die wedstrijd is het de vraag wie hem gaat vervangen. Coach René Hake streept in ieder geval één optie door.