Belangrijke overwinning voor FC Dordrecht – DordtCentraal

DORDRECHT – FC Dordrecht zet een grote stap richting de play-offs en blijft na de fraaie 0-1-zege op Jong PSV maandagavond verder strijden voor de titel van het seizoen. Het team bezet inmiddels een verdienstelijke vierde plaats in de categorie Keukenkampioen. (File foto: Stolk Fotografie).

In de wedstrijd van maandagmiddag in De Herdgang duurde het lang voordat er een beslissing viel. Niet tot 81Mijn In de minuut werd de strafschop gebroken en wist Shiloh ‘t Zand, geassisteerd door Korede Osundina, de 0-1 te scoren. Zijn zevende van het seizoen. In de verlenging was Jong PSV tweemaal dicht bij de gelijkmaker, maar de ploeg verzuimde op miraculeuze wijze beide kansen te benutten.

Vrijdag staat de uitwedstrijd van FC Dordrecht tegen MVV Maastricht op het programma.